• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #589056  autor: Matt26
 17 paź 2012, 10:55
Witam jeśli to zły dział bardzo przepraszam. Dziś widziałem reklamę Orange gdzie dają tablet FunTab 7.0 za 1zł do Neostrady bądź do FunPack obie usługi posiadam i chciałbym się zapytać jak otrzymać dany tablet. Mam jeszcze pytanie czy tablet jest na stałe dla mnie czy tylko na okres umowy.

#589159  autor: banderas
 17 paź 2012, 21:54
jeśli masz umowę na czas nie określony lub do końca pozostało ci nie więcej niż 90 dni to możesz zakupić usługę
cennik i inne szczegóły w opcji FUNPACK HD ( tel + neostrada +TV)
http://www.orange.pl/kid,4002009501,id, ... ticle.html
tablet otrzymujesz na zawsze
zalecam zamówić przez neta

banderassso

#589165  autor: kamil1221
 17 paź 2012, 22:17
Tablet otrzymujesz jeśli podpiszesz teraz aneks do umowy lub umowę o świadczenie Neostrady lub FanPacka.

Jeżeli podpisywałeś wcześniej - ta promocja Ciebie nie dotyczy.

#589576  autor: Orange Ekspert
 19 paź 2012, 15:29
@Matt26
banderas ma rację. Tablet staje się Twoją własnością. Sprawdzę, czy możesz skorzystać z promocji, jeżeli prześlesz swoje dane przez formularz zgłoszeniowy na Facebooku on.fb.me/ApmNn3 lub bezpośrednio na adres [email protected].

#589612  autor: Maniek99
 19 paź 2012, 17:05
@Orange Ekspert
Ta przy okazji zapytam.
Czy neo24 jest jeszcze na liście sklepów w których można wykorzystać bon od Neo?
Bo obiło mi się o uszy, że już nie są w tej promocji.