• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #576303  autor: emerson
 20 sie 2012, 21:27
Witam,

Orientuje się ktoś na ile przed końcem umowy na Neostradę można ją przedłużyć tak,aby otrzymać prezent (przedłużenie przez internet) :?: Z infolinii Orange mam dwie sprzeczne informacje :shock: : jedna,że jak jest mniej niż 150dni do końca umowy,a druga,że...30 dni przed końcem jej trwania. Jak jest w rzeczywistości :?:

#576309  autor: Vieslav
 20 sie 2012, 21:41
Możesz przedłużyć już 150 dni przed końcem umowy, nie później jednak niż na 30 dni przed wygaśnięciem starej.

#576430  autor: emerson
 21 sie 2012, 14:11
Już sam nie wiem jaka jest prawda. Dziś z pomocy Orange na Facebook otrzymałem taką odpowiedź: "Jeżeli chodzi o przedłużenie umowy na neostradę wraz z możliwością otrzymania gadżetu to taka możliwości istnieje jeżeli do daty zakończenia umowy zawartej na czas określony zostało nie więcej niż 90 dni."
Więc mam już 3 wersje: 150 dni,30 dni i 90 dni... Ręce opadają :?

[ Dodano: 2012-08-21, 17:58 ]
Sprawa definitywnie wyjaśniona. Zadzwoniła do mnie Konsultantka i wyjaśniła,że prawidłową datą jest opcja 90 dni do końca umowy. Został mi także przesłany regulamin z takim zapisem. Tak więc wszystko już jasne :)