Szfagier pisze:Maniek99 pisze:3m-ce są jeżeli przy zamówieniu wybrałaś kupon, bez kuponu są 4m-ce.
O w.w. opcjach niema w instrukcji, to nie są funkcje routera.
A czy ja napisalem ze to funkcje routera?? Napisalem ze w panelu netiaonline
Co do rozmow to sa na 100% nagrywane wszystkie
To ja źle zrozumiałam, teraz już wiem, o co chodzi. Już kilka lat temu, jak pierwszy raz podpisywałam, musiałam wyłączyć bezpieczny internet, bo były naliczane za niego opłaty:/
Wiem, że najlepiej byłoby samemu nagrywać rozmowy. Poszukam odpowiedniego programu do Skype'a i w przyszłości na pewno będę to robić.
[ Dodano: 2012-08-13, 11:06 ]
Wpis będzie może nie na temat, ale postanowiłam napisać, bo może ktoś uniknie takiej sytuacji jak moja
Jest oburzona podejściem Netii:/
Umowa została podpisana w ub. tygodniu, teraz spodziewałam się dostać Netia Spot i czekac na włączenie internetu, a tu nic się nie działo.
Więc dzisiaj zadzowniłam do Netii i okazało się że umowa zostanie wypowiedziana.
Zamówiłam internet ( i tel.) przez stronę Netii. Jest tam miejsce na dane tylko jednej osoby, a umowa miała być na dwie osoby. Więc telefonicznie zostały podane dane drugiej osoby, pani która się z nami kontaktowała powiedziała że dopisze długopisem te dane na umowie. W rzeczywistości jest tak że imię, nazwisko i pesel drugiej osoby jest wydrukowany an umowie, dopisany jest nr dowodu osobistego.
Dzisiaj dowiedziałam się że na umowie widniej tylko jedna osoba, a podpisane na umowie są dwie, więc Netia wypowie umowę
Jeśli chce mieć internet, musi przyjechać kurier z drugą nową umową, więc czes oczekiwania się przedłuży.
Niestety telefonicznie nie mogłam złożyć reklamacji, tylko mam podany adres mailowy, a już nieraz mi się zdarzyło że na maila nikt z Neti nie odpowadał:/ więc napisze skargę na osobę, która podpisała się na umowie ze strony Netii, ale nie wiem czy bedzie jakikolwiek odzew