Witam
Dwa miesiące temu podpisałem umowę na neostradę. Długość umowy 2 lata. Przy tej opcji wybrałem gadżety którym jest dysk przenośny. Po otrzymaniu umowy dostałem informację, że na gadżety muszę czekać 30 dni. Po 30 dniach, gdy przesyłki nie było zadzwoniłem do boku i poinformowano mnie, że top chodzi o 30 dni robocze, ale na pewno zostanie dostarczą. 3 dni temu zadzwoniłem bo minęło już 2 miesiące, a kobieta mi mówi, że nie wypełniłem jakiegoś formularza, więc tłumacze je, że mam potwierdzenie wyboru gadżetu i żeby nie wmawiała mi, że coś pominąłem. Po chwili konsultacji powiedziała mi, że do 14 dni otrzymam przesyłkę z dyskiem. Natomiast dzisiaj zadzwoniła mi kolejna konsultantka z przeprosinami, że nie mają już dysków i może mi wysłać nawigację. Powiedziałem jej, że kilka dostałem potwierdzenie, iż otrzymam dysk, jednak ona mówi że dysków nie ma i nie będzie. Na koniec powiedziałem jej, że podpisałem umowę na 2 lata że względu na dysk i muszę się zastanowić co dalej.
Proszę o pomoc, co mogę a co nie. Czy mogę rozwiązać lub skrócić umowę że względu ma wprowadzenie w błąd? Czy mogę nadal domagać się wybranego gadżetu?