• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #559754  autor: cebul@
 10 cze 2012, 17:45
Witam. Po przedłużeniu umowy na telefon aktywowano mi taką usługę.
Mógłby mi ktoś w prostych słowach wytłumaczyć na czym to polega? Jaki jest limit, czy zerowe koszta, czy konieczne jest wchodzenie tylko z poziomu telefonu itd.

#559756  autor: drcox
 10 cze 2012, 17:49
Możliwość korzystania za darmo z punktów dostępowych WiFi T-Mobile. Limitów wtedy nie ma. Ja się z takim spotkałem raz w życiu na lotnisku :P Ale na stronie oepratora jest wykaz.

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... ot/hotspot

#559925  autor: cebul@
 11 cze 2012, 15:27
A po co jest mi potrzebny login i hasło? Wydawało mi się, że wifi może być góra zabezpieczone hasłem?

#559936  autor: drcox
 11 cze 2012, 17:13
Bo podczas połączenia z siecią wyświetla się taka strona internetowa i tam te dane wpisujesz. Pewnie coś tego typu Obrazek

#559940  autor: Vieslav
 11 cze 2012, 17:27
Generalnie tych hot-spotów to jest tyle, co kot napłakał albo i jeszcze mniej. A jeśli już są to w miejscach, gdzie zwykli ludzie raczej nie bywają (przykład - hotspot orange w Lublinie umieszczony w call center na końcu świata, znaczy miasta, nikt nie będzie tak zdesperowany, żeby jechać miejskim prawie na końcowy w celu skorzystania z tego). Nie warto sobie tym głowy zawracać. Logowanie przynajmniej w Orange odbywa się po wpisaniu numeru telefonu z aktywną usługą i przepisaniu otrzymanego smsem kodu, ewentualnie wpisaniu kodu ze zdrapki.