• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #548100  autor: Tassadar
 16 kwie 2012, 17:03
Witam,

chcę zrezygnować z telefonu, który jest w Novum (poprzednio był w TP). Wysłałem pismo z rezygnacją i dostałem odpowiedź o przyjęciu wypowiedzenia. Jeżeli chcę się pozbyć w ogóle telefonu stacjonarnego muszę pisać jeszcze jakieś rezygnacje do TP?

W piśmie od Novum dostałem info, że rezygnacja z preselekcji wymaga osobnego zwrócenia się do TP S.A, ale nie wiem czy muszę to robić jeśli rezygnuje z telefonu, a nie zmieniam operatora.

Nie mam żadnych dodatkowych usług na linii, za abonament i połączenia płaciłem w Novum. Czy może się tak zdarzyć, że po rezygnacji z telekomunikacji Novum, TP zacznie przysyłać rachunki za utrzymanie łącza lub abonament jeśli nic więcej z tym nie zrobię?