Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Czy ma ktoś z Was jakieś info odnośnie nowej oferty Neostrady ? Pytam, bo aktualna jest ważna do 31 stycznia 2012 i nie wiem czy brać już teraz czy czekać na nową lepszą (oby nie gorszą) ofertę.
Jesli mozesz poczekać do lutego to lepiej poczekać.
Przy okazji przegladajac aktualna oferte Neo (Wymarzony Internet) zauważyłem, że choć moja umowa z Netią (na łączach TP) trwa juz ponad rok to i tak mam taniej niz to co obecnie proponuje TP.
Nie będzie. Ceny już nie pójdą w dół, co najwyżej dadzą kilka miesięcy więcej za 0zł, jakieś nowe pakiety net + telefon albo net + tv. Ewentualnie nowe maskotki.
Najniższa prędkość jest już na granicy opłacalności, z tego, co zauważyłem to tylko TP i Multimedia Polska oferują tak niskie prędkości. Żaden inny operator nie ma chyba w ofercie niczego poniżej 5mb/s. Lepiej dać więcej za tę samą cenę niż ciągle ją obniżać. Niestety infrastruktura TP na to nie pozwala - wciąż są miejsca odległe od centrali o 6 - 7 km gdzie maksymalnie 512kb/s lata.
Ja to czekam aż VDSL umnie wprowadzą.
Ostanio TP wprowdziła mnie sama w błąd dzwoniąc codziennie do mnie że mam już możliwosć instalacji 40Mbitów.
Po złożeniu zamówienia ono wyparowało z systemu.
Dzwonie do nich po paru dniach a oni mówią że nie ma tego zamówienia i że nie moge mieć 40Mbitów.
A sami dzwonili i proponowali 2 dni pod rząd.