Witam. Jak w temacie mam pytanie co sadzicie o ofercie cyfrowego polstau internet mobilny lte czy lepiej wziasc w plusie ? Dodam ze w cyfrowym polsacie zastanawiam sie nad opcja 10GB w pakiecie za 70 zl miesiecznie wiem ze pierwsza oplata aktywacyjna w polsacie jest 49 zl i modem 99 zl czy warto wziasc polsat bo zalezy mi na tej technologi lte czyli internetu do 100Mb?s
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
jak przeliczałem koszta sprzętu i opcji w pakiecie podstawowym co kto daje to wychodzi ze polsat wygrywa dają 10 GB w standardzie i 50 Gb w nocy darmowe noce a plus ma 5 lub 7 Gb ale cenowo wychodzi drozej
Na same aktualizacje windowsa, antywirusa i innych aplikacji poleci około 1GB/mies. Dzisiaj raczej nie da się czegoś nie aktualizować, bo zwyczajnie przestaje (prawidłowo) działać. Jeszce jedna kwestia - podobno Polsat nie ma lejka, tylko po przekroczeniu limitu dolicza dodatkowo za przetransferowane dane?
2gr za 1MBamigo007 pisze:Chyba 1zł za 1mb po przekroczeniu limitu.
Można włączyć usługę Limit internet: 0 i wtedy internet po wykorzystaniu pakietu danych jest blokowany.
Moim zdaniem internet LTE z CP opłaca się tylko przy pakiecie 3GB/30zł.
Tak to bym brał z Plusa ponieważ jest tam dodatkowo dostęp do UMTS2100, EDGE, GPRS Plusa.
U innych internet nadal działa ale wolno po wykorzystaniu limitu i nic się za to nie płaci ... przez to jeśli bym miał mały limit to raczej bym tego nie brał a brał plusa bo można się zdziwić jak rachunek przyjdzie jakoś jestem za lejkiem 

Pozdrawiam 

Miał na myśli to, że woli mieć taryfę z obniżoną szybkością transmisji po przekroczeniu limitu danych niż normalną szybkość transmisji i niemałe opłaty za transfer.criss20ster pisze: za lejkiem
To na zakonczenie mam do was konkretene pytanie w takim razie. Mowicie ze lepiej w plusie wziasc ten modem lte ? a co do blokady karty sim to nie wiecie czy oni sciagaja od razu na miejscu ?
W mojej 0 bo mam zasięg 4 operatorów z czego tylko plus i play mają 3g 

Pozdrawiam 

dzień 2gr/1MBPrecelos pisze:ale chyba w taryfie nocnej w dzienniej chyba nadal jest duzo wiecej
noc 1zł/1GB
http://www.cyfrowypolsat.pl/tabela_darmowe-noce_012.jpg
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inte ... -danych.cp
To to tak, jak testowałem zaraz na początku komercyjnego startu usługi to osiągałem 17-22Mbit/sPrecelos pisze: 100 mbit to mozna miedzy bajki wlozyc