Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Ja w czasie długiego weekendu korzystałem z Orange na kartę, ale w taryfie Orange POP, wykupując codziennie po 100 MB pakietu netowego za 2 zł. Od piątku do niedzieli (11-13.11.2011) zużyłem 3 takie pakiety (razem 6 zł). Pakiet zużywałem na szczątkowym zasięgu UMTS na wsi 10 km od nadajnikaauvi pisze:W związku z tymi problemami mam pytanie z czego korzystać w takiej formie, by nie tracić pieniędzy a mieć Internet mobilny, gdy będzie potrzebny: czyli raz na tydzień-dwa, czasem w mieście, czasem na wsi, bez zbędnych doładowań i utraty środków z konta.
Troche nieprecyzyjnie okresliles swoje potrzeby - nie wiadomo jak duzo danych chcesz sciagac i z jaka predkoscia?auvi pisze: W związku z tymi problemami mam pytanie z czego korzystać w takiej formie, by nie tracić pieniędzy a mieć Internet mobilny, gdy będzie potrzebny: czyli raz na tydzień-dwa, czasem w mieście, czasem na wsi, bez zbędnych doładowań i utraty środków z konta.
Pisalem o szczegolach oferty. To, ze mozana wykorzystac karte sim w telefonie, wcale nie znaczy, ze nie mozna jej umiescic w modemie. FreeM mozesz zamowic za darmo wchodzac na ich strone. Nic nie kosztuje, wiec bez zbednych dyskusji zamawiasz; pasuje - zostawiasz, nie pasuje - wywalasz do kosza.auvi pisze:Panowie, mi nie chodzi o Internet w telefonie, bo to jakaś pomyłka. Dlatego nie obchodzą mnie połączenia telefoniczne i nie pytałem o takowe. Chodzi mi o mobilny dostęp do Internetu na moim modemie...