tytanowy_janusz pisze:I Ty uważasz siebie za doradcę biznesowego Orange? Powodzenia w obsłudze klientów

nie martw się, wiem jaka jest oferta z iPadem2 (jej szczegóły napisałam zainteresowanym na pw, z resztą wyżej w temacie tez napisałam w jakiej opcji będzie za 1zł), tylko na stronie nie znalazłam przejrzystej tabelki do tego (takiej jak ta w ofercie dla klientów indywidualnych), jak ostatnio patrzyłam, to były tylko załączone cenniki w pdf-ie, teraz już to zmienili
z resztą czasem nasze oferty różnią się od tych na stronie, przykład - weszły nowe korzyści optymalne, na stronie widniało, że dodatkowe minuty daje się bez telefonu, my od początku mogliśmy je dawać z telefonem,
wybacz, ale nie jestem od obsługi strony internetowej, fakt, że nie wiem gdzie coś jest na stronie czyni mnie złym doradcą?:D nie musze zaglądac na stronę, żeby się czegoś dowiedzieć, żeby była jasnośc podpisuję umowy z klientami biznesowymi i w tej kwestii jestem doradcą... nie pracuje w BOK-u
od razu przypomniał mi się pan, który nie chciał przedłużyć umów, bo nie umiał sprawdzić biligów na stronie i miał do mnie o to pretensje:D (chociaz mu tłumaczyłam jak to zrobić)
poza tym słowa:
a na firme można dostać zupełnie inne warunki i nie mogę tego znaleźć na stronie
tyczyły się netbooka z internetem, daj linka do cennika dla klientów biznesowych także do tej oferty...
cudny napisałam prywatną wiadomość:) a linka zamieścił już tytanowy_janusz