• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #493638  autor: szyman12
 01 sie 2011, 21:44
Witam

Chciałbym się zapytać, gdzie mogę sprawdzić bonus dodany za doładowanie, prócz orange.pl, gdyż na niej nic nie widzę :( I czy po przelewie SMS również się dostaje dodatkowy bonus [to taki bonusowe pytanie ;)]
 #493642  autor: remus77
 01 sie 2011, 22:38
szyman12 pisze:Witam

Chciałbym się zapytać, gdzie mogę sprawdzić bonus dodany za doładowanie, prócz orange.pl, gdyż na niej nic nie widzę :( I czy po przelewie SMS również się dostaje dodatkowy bonus [to taki bonusowe pytanie ;)]
1. Aby sprawdzić ile środków pozostało Ci na połączenia z internetem wyślij SMS o treści ILE pod numer 411

2. Przelew SMS jest wyłączony z promocji więc nie otrzymujemy dodatkowego bonusu.

Pozdrawiam

#493644  autor: ezaq
 01 sie 2011, 22:42
*100*1*2# - bonus + dane wynikające ze stanu konta (1 gr = 100KB)

#493657  autor: rogmaniek
 02 sie 2011, 00:29
remus77 pisze:o treści ILE pod numer 411
*100*1*2# - bonus + dane wynikające ze stanu konta (1 gr = 100KB)
Super, też mi się przyda to info. Zwłaszcza dobrze, że Centek zaczął wprowadzać bezpłatne kody, na sprawdzenie stanu danego pakietu. Te płatne SMS-y bardzo mnie wkurzają. To taka opłata za nic, choć dobra oczywiście dla operatora Orange :smt042

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!