• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #479972  autor: chormi
 05 cze 2011, 19:41
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.

Chciałbym się zapytać czy w momencie gdy z telefonem stacjonarnym przejdę do multimediów z tpsa a tym samym będę miał już u nich tv i internet, to czy otrzymam jakąś specjalną zniżkę? Po cichu liczyłbym na jakiś rabacik w abonamencie 6 lub 12 MB.

W ogóle jak to jest z tymi umowami wszystkim. Podobno trzeba wypowiedzieć umowę w tpsa i zawrzeć oddzielną na telefon z multimediami, ale do końca nie wiem bo skoro mam już jedną umowę - na internet i tv, to czy musiałbym zawierać oddzielną do tv stacjonarnego w multimediach? Miesiąc przed końcem tamtej czy jakoś tak? Proszę o jakieś sensowne wyjaśnienie.

Pozdrawiam

#480002  autor: Maniek99
 05 cze 2011, 20:58
Jak nie chcesz przerwy w działaniu telefonu, to sam żadnej umowy nie wypowiadasz.
Podpisujesz umowę z multimedią i oni załatwiają resztę.

#480666  autor: Vieslav
 08 cze 2011, 16:18
Multimedia powinna sama wypowiedzieć umowę, zresztą przy przenoszeniu numeru powinieneś dostać do podpisu też wypowiedzenie dla dotychczasowego operatora. Ale jest to bardzo dziwna firma więc przy podpisywaniu umowy upewnij się czy podpiszesz coś takiego. Ceny i tak mają zaporowe ale za 3 w 1 powinien być rabat. Jeszcze miesiąc temu była promocja, w której do tv i internetu dawali najniższy abo telefoniczny gratis (był u mnie przedstawiciel, ale z MM dawno się pożegnałem i jestem szczęśliwym posiadaczem UPC).

#481656  autor: chormi
 12 cze 2011, 23:09
Też bym się pożegnał, ale u mnie MM ma monopol :( Myślisz, że siedziałbym u nich chociaż minutę dłużej gdyby w moim mieście pojawiło się UPC?