• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #464172  autor: mzetka3
 09 mar 2011, 14:15
Witam,
Chciałbym zmienić plan taryfowy w netii. I mam kilka pytań. Otóż aktualnie posiadam neo od tp, telefon na linii tp (netia).
1. Czy mogę złożyć zamówienie na zmianę planu taryfowego przez internet?
2.I czy kosz abonamentu będzie przez cały okres trwania umowy (59,90zł)?
3.Bo wątpliwość budzi mi regulamin który jest niezgodny z cennikiem a mianowicie kwota ok. 75zł. Czy też ta kwota dotyczy okresu poza umową.
Pozdrawiam
 #465085  autor: mala90
 14 mar 2011, 16:42
mzetka3 pisze:Witam,
Chciałbym zmienić plan taryfowy w netii. I mam kilka pytań. Otóż aktualnie posiadam neo od tp, telefon na linii tp (netia).
1. Czy mogę złożyć zamówienie na zmianę planu taryfowego przez internet?
2.I czy kosz abonamentu będzie przez cały okres trwania umowy (59,90zł)?
3.Bo wątpliwość budzi mi regulamin który jest niezgodny z cennikiem a mianowicie kwota ok. 75zł. Czy też ta kwota dotyczy okresu poza umową.
Pozdrawiam
Będziesz płacić 69,90zł. Ceny podane w cenniku to ceny standarodowe i są podane tylko po to, aby ofertę można było nazwac promocja i stwierdzić, ze otrzymujesz zniżki (bo przecież wg cennika jest drozej)

Non Stop Swiat za 59,90 możesz mieć podpisując nową umowę. Mając już telefon w Netii dostaniesz NSŚ za 69,90.