• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #459957  autor: prestig
 16 lut 2011, 12:21
Gdzie można przeczytać umowę na internet, nie chodzi mi o regulamin, który jest dostępny na stronie tp.
Potrzebna jest mi umowa, ponieważ chce wziąć internet i po miesiącu zrezygnować z telefonu stacjonarnego. Pni z tp mówi że w takim przypadku będę płacił dodatkowo 29 zł, podaje mi jakieś pkt regulaminu, ale ja przecież nie podpisuje regulaminu tylko umowę. Jesli ktoś posiada lub zna link do umowy na internet z TP, to proszę o wklejenie.

#459960  autor: Sig
 16 lut 2011, 12:37
te 29 złotych to opłata za utrzymanie łącza, płacona oddzielnie jeżeli nie ma się żadnego abonamentu telefonicznego, czy to od TP, czy od innego operatora WLR. Normalnie jest wliczona w abonament telefoniczny.

#460016  autor: simon.m
 16 lut 2011, 16:56
haha, no rzeczywiście regulaminu nie podpisujesz :) tylko, że podpisując umowę akceptujesz regulamin. w takim wypadku nie rezygnuj ze stacjonarnego tylko go zawieś (~21,5zł/mc)