• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #457533  autor: BarthezzLodz
 03 lut 2011, 17:40
Witam serdecznie.
Interesuje mnie to, czy w trakcie trwania umowy z tp (dokładniej neo+tv) jest możliwość wymiany starego liveboxa na nowego? Interesuje mnie głównie funkcjonalność drukarki sieciowej. Pytam, bo rzecznik tp i Orange pisał na swoim blogu, że nie ma takiej możliwości, jednak gdzieś obiło mi się o uszy, że jednak tak można.
Wymieniał już ktoś z Was?

Uśmiechnij się! ;)

Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB

#457543  autor: simon.m
 03 lut 2011, 18:12
dopóki na stanie w salonie tp jest stary model - wymienią Ci na starego. takie jest zarządzenie.

#457560  autor: Arturos
 03 lut 2011, 18:55
Narazie nie można

Pozdrawiam Arturos