• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #457169  autor: rafii
 02 lut 2011, 11:08
Witam, zacznę od tego że jestem kompletnym laikiem w sprawach netu.
Sprawa wygląda tak że się przeprowadziłem i w nowym miejscu nie mam możliwości używania netu z Neostrady. W starym domu nam neo1024 i nie mogę z niej zrezygnować do końca umowy. I tak sobie pomyślałem że jakby się udało że bym sobie go przesłał za pomocą radiówki to by było super.Odległość ta tak jak napisałem 3,5km w terenie zabudowanym z przeszkodami w postaci drzew i domów.Czy jest w ogóle taka możliwość i jakie by były przybliżone koszty takiej operacji

#457199  autor: Vieslav
 02 lut 2011, 14:18
Gdyby była widoczność optyczna (brak przeszkód) można by przesłać radiowo, jak są przeszkody to nie pójdzie na taką odległość.

#457229  autor: simon.m
 02 lut 2011, 16:47
zamów neo+tv (dostawa kurierem) zrezygnuj w ciągu 10 dni od podpisania umowy i uwolnisz się od neo

#457232  autor: kerim36
 02 lut 2011, 17:17
skoro sa przeszkody to punkt-punkt odpada

ewentualnie gdzies po drodze trzebaby co najmniej jedna stacje nadawczo0odbiorcza zrobic, ale to juz gra niewarta swieczki - za duze koszta sie robia

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl