• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #456258  autor: noak
 28 sty 2011, 23:01
otóż mam pytanie odnośnie tej promocji, czytam jej regulamin i ciekawi mnie jedna sprawa otóż napisane jest że opłata za 20mb to 84,69 zł z VAT i dalej...
Opłaty abonamentowe, o których mowa w ust. 4, są powiększane o opłatę abonamentową za
utrzymanie łącza TP (zgodnie z Cennikiem usługi neostrada) z wyłączeniem przypadku, gdy usługa
neostrada jest świadczona na łączu TP, na którym TP albo Dostawca świadczy usługę telefoniczną w
oparciu o dostęp analogowy.

i tu właśnie nie do końca rozumiem, czy to chodzi o to że jak w tym momencie płace osobno za neo i osobno za utrzymanie łącza to w tej promocji ta opłata jest wliczona w cenę neo i nic poza tym 84,69 płacił nie będę?

#456265  autor: zoltan666
 28 sty 2011, 23:48
Bedziesz płacił na takiej samej zasadzie jak teraz: opłata za neo 20mb + opłata za utrzymanie łącza.

#456288  autor: Spioszek
 29 sty 2011, 02:06
Jeszcze zapewne nie obejdzie się bez opłaty aktywacyjnej :)

#456302  autor: simon.m
 29 sty 2011, 10:02
nie będziesz płacił za utrzymanie łącza wyłącznie jeśli masz abonament jakiegoś WLRa

#456318  autor: noak
 29 sty 2011, 11:50
spoko już wszystko wiem :mrgreen: