• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #443538  autor: ywis
 27 lis 2010, 13:34
Czy ktoś z użytkowników korzysta z mobilnego internetu BC Ery?
Proszę o opinie jak się sprawuje? Najmilej widziane wypowiedzi osób z Łodzi.

#444830  autor: kowcio
 04 gru 2010, 13:23
Nie wiem jak w Łodzi, ale w Poznaniu działa to... Tragicznie, albo w ogóle nie działa. Zasięg fatalny- ja w domu 3G nie mam :lol: jak zasięg 3G jest nawet silny, to ciągle próbuje do GSM wchodzić (na EDGE), bardzo często zrywa połączenia.... Lepiej działa Orange Free, ale ja bym Ci polecił dołożyć i mieć coś w 100% dobrego i pewnego, czyli iPlusa.

#444978  autor: abcd
 05 gru 2010, 00:00
W Łodzi w okolicach Retkinii nieźle działał jakieś 1,5 roku temu internet od Orange, od Playa gorzej niż fatalnie (przy oknie w najlepszym wypadku 200kbit/s)

#445490  autor: ywis
 07 gru 2010, 11:14
Widzę, że zdania są podzielone i to mocno. Ja osobiście teraz używam Play i mi śmiga to wszystko elegancko, ale mam potrzebę przejścia na Erę i stąd moje pytania. iPlus odpada, miałem już u nich i za dużo problemów z nimi było, abym spowrotem "wchodził do tej samej rzeki".

#445655  autor: Rafix
 08 gru 2010, 14:35
Ja we Wrocławiu gdy tylko miałem zasięg nie miałem najmniejszych problemów. Zarówno na laptopie jak i w komórce śmigało bez problemów, nie zrywało ani nic.

Nokia 5130 -> Siemens MC60 -> SE K700i -> SE W580i -> Samsung S7350 -> SE Xperia Neo V -> Xperia L ->

Siemano! Jest luźno! :smt006
Kocie dziecka