• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #443098  autor: timonr
 25 lis 2010, 00:30
Witam,
Dzisiaj wymieniłem stary, już zespusty modem zte zxdsl 852 na modem zte zxdsl 831. Oczywiście to wszystko odbywa się w ramach neostrady. Nowy model zainstalowałem jako router i chciałem sprawdzić parametry adsl jak występują u mnie po jego zainstalowaniu, jednak nie wiem jak to zrobić?? W starym modemie było to proste, w tym wypadku szukam i szukam ... i nie znajduję. Próbowałem wpisywać http//192.168.1.1/ i gdy wprowadziłem login i hasło: admin to nic nie wyświetliło, tak samo jak wpisuję sam login lub samo hasło. Macie może jakiś pomysł na to?