Zobaczyłem sobie dziś promocje w Neti 20MS/s na łaczach TP za 69 zł. Obecnie jestem klientem Netii mam 6MBs za 89 zl. Przypomnialo mi sie, ze podpisywalem wtedy jakas "'umowe elastyczna"' tak wychwalana wtedy w mediach. Cos mi mowione ze jak internet stanieje to sobie moge bez problemu zmienic umowe i placic mniej. Wiec dzwonie do nich ze chce miec ten internet 20MBs za 69 zl a ona mi mowi ze nie moge sobie zmienic tylko moge podpisac nowa umowe na 24 miesiace. I teraz nie wiem czy dobrze to zrozumialem ale cos mi Pani tlumaczyla ale ja dalej nie wiem o co chodzi. Mowila ze jak chce sobie obinzyc ta umowe co teraz obowiazuje to moge zmiejszyc cene tego 6MB internetu do 69 zl tak jak za ten 20MB ale przepustowosc zostanie 6MB tylko poprostu bede placil mniej bez podpisywania nowej umowy,. A jak chce 20MB za 69 to musze podpisac nowa na 24m. Czy ja to dobrze kminie ? moze jest ktos obeznany i mi powie czy dobrze rozumuje.
P.S.
Nie mam problemów z Netia na Liniach TP chodz kraza plotki ze to niedobry wybor, 6MB leci srednio 800kb/s. Uprzedzam tylko tych co sie przenosza z TP do Netii. Poczatki moga byc trudne. Przez ich klótnie nie mialem internetu przez 1 miesiach a pozniej juz samo szczescie
P.S.
Nie mam problemów z Netia na Liniach TP chodz kraza plotki ze to niedobry wybor, 6MB leci srednio 800kb/s. Uprzedzam tylko tych co sie przenosza z TP do Netii. Poczatki moga byc trudne. Przez ich klótnie nie mialem internetu przez 1 miesiach a pozniej juz samo szczescie