Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
O, to jakbyś mógł napisać ze dwa słowa po fakcie, byłoby fajnieyagi pisze:Ja chce go przetestowac w przyszlym tygodniu...
W sumie ten ZTE na oko jest nieco szerszy od popularnych Huaweiów E160, E200 itd. ale jestem w stanie to przeboleć, byle nie rwał połączeń i działał ogólnie stabilnie.yagi pisze:Jesli chodzi o wykonanie to juz Huawei mi bardziej przypada do gustu
A czy ten modem posiada wejście na antenę zewnętrzną, bo mieszkam w rejonie gdzie poziom sygnału jest słaby.dj krysta pisze:Z tym modemem nie miałem styczności ale za to testowałem ZTE MF636 - czyli ten nowszy dostepny w ORange i powiem że lepszy jest od tych Huaweiów. I nie zauważyłem aby zrywał połączenie...
akcja zdejmowania blokad/sprzedawania bez blokad w erze dotyczy tylko i wylacznie telefonow.szyman12 pisze:Z tego co wiem, to może mieć, więc wtedy należy udać się do obojętnie salonu Ery i powinni bezpłatnie go zdjąć.
2.2 Operator informuje, ze modemy wchodzace w skład oferowanych w ramach niniejszej oferty blueconnect starter w zestawie z modemem
posiadaja system zabezpieczenia SIMLOCK, umozliwiajacy korzystanie z tych modemów tylko z karta SIM sieci Era.
1. Uzytkownik ma mozliwosc usuniecia blokady karty SIM z modemu zakupionego w blueconnect starter w zestawie z modemem, w Salonie lub
Sklepie Firmowym sieci Era. Jednorazowa opłata z tytułu usuniecia z telefonu blokady karty SIM wynosi 610 zł brutto (500 zł netto).
Zbyt rozgarnieci nie byli...jest bez strtera ale z simlockiemMADMAX pisze:Dziś chciałem go zakupić w sklepie Ery, ale mimo iż mieli na stanie nie chcięli sprzedać, gdyż jeszcze nie wiedzieli czy modem powinni sprzedawać ze starterem czy bez
Nie ma gniazda na antene zewnetrzna. ma tylko gniazdo karty pamieci.piotr2802 pisze:A czy ten modem posiada wejście na antenę zewnętrzną, bo mieszkam w rejonie gdzie poziom sygnału jest słaby.
Sprawdzales?Soulfly pisze:.jest bez strtera ale z simlockiem
W którym miejscu?thonka pisze:tudziez jest on bez blokady (tak wynika ze strony ery, jest tam opcja do zaznaczenia 'bez simlocka')
Jak sie kupi bez umowy to nawet jesli jest blokada to jest sciagana za darmo.MADMAX pisze:tudziez jest on bez blokady (tak wynika ze strony ery, jest tam opcja do zaznaczenia 'bez simlocka')
juz piszeMADMAX pisze:W którym miejscu?