• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #174331  autor: waeren
 15 kwie 2007, 20:05
Pytanie moje dotyczy problemu jak wygląda świadczenie usług przez innych usługodawców, jeżeli w moim budynku sieć kablową ma położoną tylko multimedia. Przy budowie bloku dogadali się z developerem i tylko oni położyli swoje kable, czy mam szanse na TP lub innego operatora, to znaczy czy multimedia musi udostępnić swoją sieć, czy jestem już skazany tylko na nich? Nie pytam tu o bezprzewodowy net bo wiem że to nie problem.

#174333  autor: PiotrG-dz
 15 kwie 2007, 20:09
Multimedia nie ma obowiązku dzielenia się z innymi.Czy u ciebie MM świadczy usługę Multipakiet (TV telefon, net).Jeżeli nie to jest szansa na TPSA.Bo przecież ludzie na telefon stacjonarny się zgłoszą. :)

#174336  autor: waeren
 15 kwie 2007, 20:18
znaczy się że TP musiała by położyć swoje kable żeby mieć neo....:(

#174345  autor: vinc
 15 kwie 2007, 21:02
waeren pisze:znaczy się że TP musiała by położyć swoje kable żeby mieć neo....:(
Oczywiście, że tak

#174348  autor: PiotrG-dz
 15 kwie 2007, 21:13
A Multimedia w twoim mieście nie świadczy usługi telefonicznej :?:

#174602  autor: waeren
 16 kwie 2007, 19:26
swiadczy, wszystko, telefon, tv i net, ale bez mozliwosci wyboru nie bedzie konkurencji

#174721  autor: PiotrG-dz
 16 kwie 2007, 22:50
Ale i tak Multimedia wyjdzie ci taniej niż TP.Darmowe 100 min na lokalne i MM wyjdzie znacznie taniej niż TP.A ponoć przez I rok w Multimedii masz darmowe rozmowy lokalne. :)