Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam po dłuższej nieobecności na forum. To wszystko dzieje się przez TP SA podpisałem umowę na czas określony (36 mies.) i prędkość 1 mb. Umowa została podpisana 4 grudnia 2006r. Telekomunikacja do tej pory nie udostępniła nam łącza. Zrobią to dopiero wtedy gdy sieć się rozbuduje. Na mojej linii jest urządzenie zwane PTM czy PCM sam już nie wiem. Pomóżcie bo sam nie daje rady. Podaje mój numer telefonu komórkowego 698-072-710. Od 13,30. Będę wdzięczny za każdą pomoc
P.S Gratuluję wszystkim awansów. .
Witam.U Ciebie jest urządzenie zwielokrotnione PCM.Niestety nie może być na nim swiadczona Neostrada.Nie wiem jak to zrobiłeś,że podpisałeś umowę a nikt Ci o tym nie powiedział,że dopóki nie będzie możliwości technicznych to nici z netu.Czy wcześniej zgłaszałeś na Błekitnej linii dostosowanie łącza pod usługę Neostrada?.Być może sam jesteś trochę winny.Jeśli naliczają Ci abonament za Neostradę to złóż reklamację zwrot kosztów abonamentu oraz zażądaj rekompensaty za brak możliwości korzystania z internetu
Jeżeli jest tak jak pisze tatakmen to nie pozostało Ci nic innego jak zerwać umowę. Ja bym Ci radził abyś to zrobił przed 15.02.2007r. a następnie tak jak piszą przedmówcy złożył reklamację i domagał się zadośćuczynienia za poniesione ewentualne straty. Ale pisząc to a wiem z autopsji, TP SA napisze przepraszające pisemko i na tym sprawa się zakończy. Podobnie postąpiła w stosunku do mnie Netia. Najpierw podpisali ze mną umowę na świadczenie usługi Net24, a później się obudzili, że nie mogą świadczyć mi usługi z przyczyn technicznych leżących po stronie TP SA.
taktakmen pisze:.Jeśli naliczają Ci abonament za Neostradę to złóż reklamację zwrot kosztów abonamentu oraz zażądaj rekompensaty za brak możliwości korzystania z internetu
napewno mu nie naliczą z uwagii że nie aktywował uslugii-rejestracja- sama ta umowa w sobie wygasła.
Niemniej powinien zgłosić reklamację na 9393