• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#557843  autor: Mila89
 01 cze 2012, 09:26
@Vieslav ty rowniez mozesz dostac te 3 miesiace za 1zl :) Ta oferta jest dla kazdego kto przedluza bez wzgledu na staz na to co mial i jak czesto placil rachunki
Tylko musisz o to poprosic i byc stanowyczy :)

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#558127  autor: Jools
 02 cze 2012, 19:14
Witam,
mam pytanie odnośnie rezygnacji w związku ze zmianą regulaminu. Posiadam pakiet promocyjny Internet + TV:
- FIBER POWER 25 Mb/s,
- PAKIET BEZPIECZEŃSTWA UPC,
- PAKIET SELECT Z NAGRYWARKĄ.

Czy zmiana regulaminu również mnie dotyczy (tzn opcji tv w pakiecie) i mam możliwość rozwiązania umowy bez płacenia kary? Z góry dziękuję za odpowiedź.

#558629  autor: Mila89
 05 cze 2012, 10:14
Jools pisze:Witam,
mam pytanie odnośnie rezygnacji w związku ze zmianą regulaminu. Posiadam pakiet promocyjny Internet + TV:
- FIBER POWER 25 Mb/s,
- PAKIET BEZPIECZEŃSTWA UPC,
- PAKIET SELECT Z NAGRYWARKĄ.

Czy zmiana regulaminu również mnie dotyczy (tzn opcji tv w pakiecie) i mam możliwość rozwiązania umowy bez płacenia kary? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Sprawdz czy dostales emila od nich ale raczej tak

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#559943  autor: Vieslav
 11 cze 2012, 17:38
Kolejna umowa przedłużona:
30 mb/s
12 miesięcy
59,40zł/mies
3 miesiące gratis.

#560410  autor: elkanguro
 13 cze 2012, 13:56
Panowie mam pytanie, bo ja nie dostałem (jeszcze) żadnego pisma o zmianach usług. Mam 25Mbps przy umowie dwuletniej (jeszcze około 17 m-cy). Czy w moim przypadku również będzie jakaś zmiana prędkość/cena, czy dotyczy to tylko umów na czas nieokreślony? Płacę obecnie 66zł.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#560447  autor: Vieslav
 13 cze 2012, 16:10
Zmiana dotyczy tylko opcji 5 i 10mb/s które znikają oraz telewizji, bodajże tylko select.

#563078  autor: cieplypowiew
 24 cze 2012, 17:51
No i blisko miesiącu testowania, stwierdzam, że podnieśli z 5Mb na 25Mb. A od połowy maja to dali nawet 15Mb, choć mieli dopiero od 1 czerwca 25 Mb.

#563585  autor: Ruben
 26 cze 2012, 20:06
Potwierdzam, że przyspieszyli i ostatnio to jestem mile zaskoczony wynikami ponieważ downlink waha się w granicach 30 - 50Mb/s ale pewnie później przytną.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2012, 19:27 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.

#564054  autor: patrix-83
 28 cze 2012, 23:06
Teraz i ja wam się muszę pochwalić co zaproponowało mi UPC po złożeniu wypowiedzenia i po mocnym "przyciśnięciu" konsultanta z działu rezygnacji: Umowa na 12 m-cy, prędkość 25 mb/s (w rzeczywistości wyciągam nawet 29mb/s), 3 pierwsze miesiące po 1zł brutto a pozostałe 9 miesięcy po 47,60zł brutto, bez routera wifi rzecz jasna :D

Po wyliczeniu średniej wychodzi że co miesiąc będę płacił 35,95zł przez 12 m-cy :D

Co o tym sądzicie?

#564100  autor: Mila89
 29 cze 2012, 11:41
Patryk83żółwik pisze:Teraz i ja wam się muszę pochwalić co zaproponowało mi UPC po złożeniu wypowiedzenia i po mocnym "przyciśnięciu" konsultanta z działu rezygnacji: Umowa na 12 m-cy, prędkość 25 mb/s (w rzeczywistości wyciągam nawet 29mb/s), 3 pierwsze miesiące po 1zł brutto a pozostałe 9 miesięcy po 47,60zł brutto, bez routera wifi rzecz jasna :D

Po wyliczeniu średniej wychodzi że co miesiąc będę płacił 35,95zł przez 12 m-cy :D

Co o tym sądzicie?
Oszukali cie bo 1zl to jest netto a nie brutto :D
a tak na powaznie
Jezeli dostales faktycznie takie warunki to ci powiem ze sa mega rewelacyjne... pytanie dostales to jako sam internet czy w jakims pakiecie???

#564102  autor: Precelos
 29 cze 2012, 11:49
Mila89 pisze:Jezeli dostales faktycznie takie warunki to ci powiem ze sa mega rewelacyjne... pytanie dostales to jako sam internet czy w jakims pakiecie???
to sam internet, jest to promocja utrzymaniowa dostepna w DUK (swobodne korzystanie z internetu 2012-2)
ja tez mailem pzedluzac na tych warunkach ale czekam na poniedzialek podobno ma cos wyjsc nowego

Obrazek

#564105  autor: patrix-83
 29 cze 2012, 12:18
Mila89 pisze:
Patryk83żółwik pisze:Teraz i ja wam się muszę pochwalić co zaproponowało mi UPC po złożeniu wypowiedzenia i po mocnym "przyciśnięciu" konsultanta z działu rezygnacji: Umowa na 12 m-cy, prędkość 25 mb/s (w rzeczywistości wyciągam nawet 29mb/s), 3 pierwsze miesiące po 1zł brutto a pozostałe 9 miesięcy po 47,60zł brutto, bez routera wifi rzecz jasna :D

Co o tym sądzicie?
Oszukali cie bo 1zl to jest netto a nie brutto :D
a tak na powaznie
Jezeli dostales faktycznie takie warunki to ci powiem ze sa mega rewelacyjne... pytanie dostales to jako sam internet czy w jakims pakiecie???

To jest oferta na sam internet ponieważ nie posiadam u nich tel. stacjonarnego ani telewizji :D

A tam, 23 grosze podatku vat to nie majątek :P

[ Dodano: 2012-06-29, 12:22 ]
Precelos pisze:
Mila89 pisze:Jezeli dostales faktycznie takie warunki to ci powiem ze sa mega rewelacyjne... pytanie dostales to jako sam internet czy w jakims pakiecie???
to sam internet, jest to promocja utrzymaniowa dostepna w DUK (swobodne korzystanie z internetu 2012-2)
ja tez mailem pzedluzac na tych warunkach ale czekam na poniedzialek podobno ma cos wyjsc nowego
Ja też tej umowy jeszcze nie przedłużyłem,wstrzymałem się narazie. Daj znać jak się będzie nazywać ta oferta przedłużeniowa co ma wejść w poniedziałek i napisz w poniedziałek tu w tym temacie warunki jakie udało Ci się z nimi ugrać i co trzeba im gadać bo ja też będę chciał skorzystać jak będzie można ich jeszcze bardziej wycisnąć :)

#564140  autor: Precelos
 29 cze 2012, 15:02
Patryk83żółwik pisze:Ja też tej umowy jeszcze nie przedłużyłem,wstrzymałem się narazie. Daj znać jak się będzie nazywać ta oferta przedłużeniowa co ma wejść w poniedziałek i napisz w poniedziałek tu w tym temacie warunki jakie udało Ci się z nimi ugrać i co trzeba im gadać bo ja też będę chciał skorzystać jak będzie można ich jeszcze bardziej wycisnąć
to akurat bedzie umowa z dzialu d2d, rozchodzi sie tylko o kwestie ceny,jak cennikowo bedzie podobnie jak w duk to wtedy wezme

Obrazek

#564155  autor: patrix-83
 29 cze 2012, 16:38
Precelos pisze:
Patryk83żółwik pisze:Ja też tej umowy jeszcze nie przedłużyłem,wstrzymałem się narazie. Daj znać jak się będzie nazywać ta oferta przedłużeniowa co ma wejść w poniedziałek i napisz w poniedziałek tu w tym temacie warunki jakie udało Ci się z nimi ugrać i co trzeba im gadać bo ja też będę chciał skorzystać jak będzie można ich jeszcze bardziej wycisnąć
to akurat bedzie umowa z dzialu d2d, rozchodzi sie tylko o kwestie ceny,jak cennikowo bedzie podobnie jak w duk to wtedy wezme

Precelos,możesz przybliżyć coś więcej na temat cennika tej oferty o której mówisz bo może i ja bym się załapał? I co oznacza skrót d2d, co to za dział w UPC? Ile można wyrwać zniżki w tym dziale d2d?

#564167  autor: zygikuleczka
 29 cze 2012, 17:30
Niektórym to naprawdę tego rodzaju wiedza szkodzi. Dostajesz ofertę gdzie za 25 megabitow placisz srednio ok 35 zł i jeszcze szukasz dziury w całym? Gratuluje cwaniactwa i tego wspaniałego sposobu cytowania, którym zaśmiecasz forum i uniemożliwiasz oddzielenie Twojego śmiecenia od wartościowych informacji, których inni tu szukają.

#564177  autor: patrix-83
 29 cze 2012, 18:03
zygikuleczka pisze:Niektórym to naprawdę tego rodzaju wiedza szkodzi. Dostajesz ofertę gdzie za 25 megabitow placisz srednio ok 35 zł i jeszcze szukasz dziury w całym? Gratuluje cwaniactwa i tego wspaniałego sposobu cytowania, którym zaśmiecasz forum i uniemożliwiasz oddzielenie Twojego śmiecenia od wartościowych informacji, których inni tu szukają.
Pilnuj własnego nosa, nie zaśmiecaj tematu i nie pouczaj mnie jak mam cytować posty bo nie jesteś moderatorem cwaniaku z T-mobile ani właścicielem telepolis.pl i nie będziesz decydował o tym kto co będzie pisał i w jakim temacie. Jeszcze jeden taki głupi komentarz nie wnoszący nic do tematu to zgłaszam Cię do moderatora i nie wtrącaj się między wódkę a zakąskę!
Każdy chce mieć od operatora jak najtańszą ofertę z jak największymi korzyściami, to chyba normalne i przestań się robić obrońcą uciśnionych operatorów telekomunikacyjnych i idź pilnować przychodów swojego T-mobile a nie zaśmiecaj temat.

#564189  autor: zygikuleczka
 29 cze 2012, 18:24
Z tmobile mam tyle wspólnego co Ty z UPC i kulturą osobistą. Twoje cytowanie zaśmieca forum. Tymbardziej, że cytujesz w całości każdego posta na którego odpowiadasz. No a oferta i żeby było najtaniej...czemu nie...ale nie w takiej prostackiej formie w jakiej Ty to robisz.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#564192  autor: patrix-83
 29 cze 2012, 18:41
zygikuleczka pisze:Z tmobile mam tyle wspólnego co Ty z UPC i kulturą osobistą. Twoje cytowanie zaśmieca forum. Tymbardziej, że cytujesz w całości każdego posta na którego odpowiadasz. No a oferta i żeby było najtaniej...czemu nie...ale nie w takiej prostackiej formie w jakiej Ty to robisz.
Prostacką formę to Ty stosujesz bo wtykasz nos w nie swoje sprawy, nikt Cię o zdanie nie prosił, wracaj tam skąd przybyłeś i nie pouczaj mnie jak mam pisać posty. Zakończyłem z Tobą dyskusję bo do Twojego poziomu zniżać się nie zamierzam.

Jeśli masz jakieś ale co do mojego sposobu wysławiania się bądź postów to zgłoś to do moderatora a nie płacz i nie zaśmiecaj tematu bo kultury osobistej to chyba u Ciebie nie uświadczy.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2012, 18:43 przez patrix-83, łącznie zmieniany 1 raz.

#564194  autor: drcox
 29 cze 2012, 18:43
Patryk83żółwik pisze:Co o tym sądzicie?
Sądzimy, że wiele osób ma to gdzieś. Mamy cię pogłaskać po główce :P :?:

#564195  autor: patrix-83
 29 cze 2012, 18:46
drcox pisze:
Patryk83żółwik pisze:Co o tym sądzicie?
Sądzimy, że wiele osób ma to gdzieś. Mamy cię pogłaskać po główce :P :?:
Nie koniecznie choć czemu nie :P
Napisałem to aby osoby które są na wypowiedzeniu umowy z UPC wiedziały co można ugrać i co sądzą o tym :)