Użytkownik
mariusz9a
Nie czepiajmy się zapisu, to po prostu wynika ze specyfiki sieci. To nie TP gdzie wcisną ci 6Mbps a będzie działać 500kbps bo linia za słaba. W UPC jak i innych normalnych sieciach TVK prędkość masz taką jak na umowie. Jeżeli jest niższa to dzwonisz a oni się tym zajmują. U mnie kiedyś coś się zepsuło i z 10Mbps zrobiło się 4-6, zadzwoniłem, zrestartowali mnie zdalnie i wróciło do normy. Jedynym ograniczeniem powinien być serwer po drugiej stronie.W UPC akurat nie mogę nigdzie znaleźć takiego sformułowania, ale już na stronach TP żaden problem
Co poniektórych śmieszyły moje wymagania co do prędkości. No ale jednak szyderczy użytkownik neoptb raczej nie ma racji bo na umowie nie ma informacji o prędkości do.neoptb pisze:hahah dobry jesteśelkanguro pisze:3 MB/s.
Na umowie jest zapis,że do 25 mb. Zapominasz cały czas,że prędkośc jest uzalezniona od serwera z którym się łączysz.
Może i z tp się akurat pomyliłem, ale jak jest w UPC wiem, bo jestem z tą firmą związany trochę bliżejelkanguro pisze:Napisałeś też, że w tp też jest gwarantowane a tam jednak jest wyraźnie napisane do.
Pokaż mi miejsce na umowie w którym masz zapis,że provider gwarantuje non stop predkość 25 MB...elkanguro pisze:No ale jednak szyderczy użytkownik neoptb raczej nie ma racji bo na umowie nie ma informacji o prędkości do.