• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#142887  autor: Th0mas
 18 sty 2007, 20:35
Już zagościłem na blogu pani Anny (czyt. zacząłem komentować :P ) U lala... Pani Ania mi odpisała :D http://annastrezynska.blog.onet.pl/3796 ... forum.html Czyżby zajęła się Multimedią na moją prośbę? :)

#144555  autor: PiotrG-dz
 22 sty 2007, 16:19
Władza słucha :) Oraz patrzy na ręce opom.To dobry znak.

#154190  autor: Opportunist
 17 lut 2007, 14:15
A ja dzisiaj panią Anie widziałem w Dzień Dobry TVN :) Mądrze babka mówi :)

Obrazek

#160631  autor: MADMAX
 09 mar 2007, 13:45
Szałowa fryzura :twisted:

Ta Pani "czuje bluesa" i tak pieknie "źre" się z opami, szczególnie z tepsą, traktując ją jak krowę dojną... :smt005

Pozdrawiam

#174344  autor: Jedi
 15 kwie 2007, 20:59
Rokko pisze:Powiem ci ze ona tak nie dkonca jest z PISu. Ona zostala za icg kadencji polana, ale byly ostatnio podchody zeby ja wyciukac ale nie zrobili tego bo sie cieszy poparciem opini publicznej. Z tego co ja wiem to ona bardzo swobodnie jest powiazana z PISem. to jest raczej typ fachowca.
Co ty gadasz? Ona jest z PiSu, zanim objęła posadę prezesa UKE była ministrem bodajże budownictwa(?) i sama przyznaje, że realizuje program PiS taniego państwa. I nikt jej wywalić nie chciał. Prezesa takiego urzędu nie można wywalić, bo urząd jest niezależny od państwa (przynajmniej ma taki być). Przecież, żeby wywalić prezesa URTiP musieli zmieniać nazwę całego urzędu. Zresztą SLD robiło tak samo jak chciało zmienić poprzednika na swojego. Zero pojęcia, a wymądrzenie się góruje...