• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #705990  autor: mati.xmo
 25 mar 2014, 17:36
Witam zastanawiam sie czy takie polaczenie jak w temacie bedzie dzialac?

Chodzi mi o internet LTE.

[ Dodano: 2014-03-25, 19:36 ]
Bo jesli taka opcja bydzie dzialac to za 30zl miesiecznie do konca roku mozna miec nieograniczony internet LTE

#706056  autor: buba1234
 25 mar 2014, 21:50
Tak, działa i to za 15zł/miesiac [doł. 50zł co 100 dni], a jak znajdziesz stary starter RBM to i 10zł/miesiac [doładowanie 50zł co 150 dni].

Jak nie znajdziesz starego startera to mozesz kupic np. starter t-mobile, zarejestrowac go i przeniesc do Red bulla - wyladujesz w tej starej taryfie.

Kasa zostaje na koncie wiec mozna czasem przelozyc karte do telefonu i ja wydzwonic.

#706059  autor: mati.xmo
 25 mar 2014, 21:56
A myślisz ze ten router co podałem będzie dobry w kategorii cena/jakość czy możne szukać czegoś innego?