• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#693945  autor: Xy
 28 sty 2014, 11:20
buba1234 pisze:Zalezy gdzie mieszkasz
W ziemiance, qrfa :-D
W nowym mieszkaniu i zasięg T-Mobile jest w miarę dobry. Przy oknie według kresek na Lumii jest pełny 3G. Nie wiem jak w Xperii bo jest bez karty. Właśnie kończy mi się 1 GB pakiet i zaraz zostanę z lejkiem do 20 lutego :-P
Jutro obadam w salonie ofertę T-Mobile. Pytałem się w Play ale baba niemiła, dała mi folder reklamowy i zasugerowała, żeby jednak spadać jak nic nie chcemy kupić.
Timobajlowe 6 GB za 30 zeta wydaje się być nawet atrakcyjne. Ale przy okazji zahaczymy o Orange.

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71