• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #669417  autor: szati
 21 paź 2013, 20:07
Witam
Pytanie do tych którzy mają super zestaw w t-mobile i dostają na maila rachunek szczegółowy. Mam pytanie dotyczące faktur które mi przychodzą.
Dlaczego na różowym blankiecie (który daje się w banku czy na poczcie do zapłaty) jest zawsze inna kwota niż na rachunku szczegółowym (tabelka)??? Czy ktoś może mi to wytłumaczyć różnica jaka występuje u mnie to ok 40 zł. Czy tylko ja tak mam czy wszyscy?
Jeśli byście mogli to popatrzcie na swoje rachunku i napiszcie czy u Was również występuje różnica w kwocie.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2013, 13:50 przez szati, łącznie zmieniany 1 raz.

#669778  autor: Kryniczanin
 23 paź 2013, 08:23
Podatek vat lub raty za sprzęt.

#669846  autor: szati
 23 paź 2013, 16:12
No tak moje niedopatrzenie a wystarczyło dobrze popatrzeć. Faktycznie chodzi tu o podatek vat. Bardzo dziękuję za pomoc.