Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam. Poszukuje jak najlepszego rozwiązania internetu z tv. Chodzi mi o stałe łącze na terenie Olsztyna. Może być również opcja dla studenta. Za wszelka pomoc będę wdzięczny.
Proponuję wejść na strony spółdzielni mieszkaniowych, Vectry, Netii, UPC, Multimedii (nie wiem co tam jest jeszcze w Olsztynie) i popatrzeć co jak wygląda.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2013, 15:25 przez janekt, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie bardziej spasowala opcja internet z netii + netia player + hboGo. Na tradycyjna tv mam malo czasu i to co jest jako cyfra mi wystarcza) a reszta ogladam albo z USB albo z HBO GO jak mam czas.
janekt, patrzylem ogolnie na oferty no i chyba vectra najlepszsym rozwiazaniem bedzie chociaz sprawdze tez oferte o ktorej wspomnial galtom, take wielkie dzieki za pomoc