• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #636401  autor: trus1991
 31 maja 2013, 04:47
Witam,

posiadam w Orange internet mobilny Orange free 39, za który z rabatem Orange Combo płacę miesięcznie 14 PLN. Umowę mam do 25 sierpnia 2014 roku, a na orange on-line mam już możliwość przedłużenia umowy.

Czy to jest jakiś błąd systemowy czy faktycznie mogę sobie tę umowę przedłużyć, a jeśli tak to na jakich zasadach ? Nowy termin będzie się liczył od momentu zakończenia obecnej umowy, czy od momentu podpisania aneksu.

Z Orange Free nie zamierzam rezygnować, a dodatkowo mógłbym sobie wyrwać kieszonkowy modem WiFi w promocyjnej cenie.

Proszę o odpowiedź,
Pozdrwiam,
trus1991

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#636689  autor: marcin0216
 01 cze 2013, 14:55
jeśli przedłużysz umowę o 2 lata, to nową datą końca umowy będzie 25 sierpnia 2016.
w sprawie OF polecam kontakt z BOK pod *400, doradcy mogą zaproponować więcej GB niż dostałbyś przez internet, ale różnie jest z cenami modemów.
minusem wcześniejszego przedłużenia umowy jest to, że po 24 miesiącach będziesz płacił 24 zamiast 14
pozdr, m

#637155  autor: Orange Ekspert
 03 cze 2013, 12:34
Możesz skorzystać z warunkowego uprawnienia przy umowie na 24 miesiące nawet 9 miesięcy przed zakończeniem umowy. Okres, na jaki zostanie podpisany aneks wchodzi w życie po zakończeniu obecnej umowy na czas określony, natomiast nowa kwota zobowiązania zostanie naliczona od nowego okresu rozliczeniowego.
Jeżeli jesteś zainteresowany przedłużeniem oferty zachęcam do kontaktu za pośrednictwem naszego profilu dostępnego na facebooku: http://on.fb.me/10XyZxu
Pomogę w doborze oferty i przedstawię warunki przedłużenia umowy.

Pozdrawiam
Patryk
Orange Ekspert.