siema, mam do was takie pytanie forumowicze, mianowicie mam telefon na karte z orange (żadne mixy ,abonamenty itp) po prostu na karte bez zobowiązan, i mysle nad kupnem smartfona lecz slyszalem ze nie oplaca sie kupować internetowych telefonow mając zwykla karte bez abonamentu ponieważ jest to nie opłacalne, jakieś małe pakiety internetu czy coś nie znam sie do konca, ile w tym prawdy?
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Zero prawdy:)siwex33 pisze:, ile w tym prawdy?
Masz taki sam wybór jak nie większy jeżeli chodzi o pakiety internetowe .
Właściwie możesz skorzystać z ofert każdego operatora w każdej chwili. Ba nawet jeżeli zajdzie taka potrzeba możesz korzystać z neta za darmo:) http://jdtech.pl/
Nie wiem jaki budżet przeznaczasz na telefon ale polecam Galaxy mini2 lub ACE2 ze wskazaniem na ten drugi:) Nie wspominają o górnej półce:)
co do wyboru pakietu to trzeba najpierw zorientować się w swoich potrzebach a potem w ofertach.
Jeżeli jesteś "ostro napalony" na ten net to na początek wykup z 500mega . Będziesz miał czas żeby się zorientować w swoich potrzebach i nie zapłacisz horrendalnego rachunku w razie przekroczenia limitu o co szczególnie w Orange nie trudno .
Dobrym sposobem przed jakaś wpadką jest też minimalna ilość środków na koncie . Jak się skończą to doładujesz i tyle. Już nie jedn był zaskoczony jak mu net skarbonkę skonsumował

Powodzenia.
Roman