• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #598409  autor: mmdl
 01 gru 2012, 10:04
Właśnie dostałem pismo od Orange z informacją o zmianie cenników. Mam obecnie Plan Domowy 60. W piśmie tym zapisano, że mogę rozwiązać umowę ale muszę zapłacić karę, a z tego co pamiętam przy zmianie regulaminu, cenników można rozwiązać umowę bez dodatkowych kosztów. Więc jak to obecnie wygląda?
Kod: Zaznacz cały
http://www.sendspace.com/file/o6u2k0

#598421  autor: Arturos
 01 gru 2012, 12:26
Jeżeli masz Plan TP 60 domowy to raczej na czas nieokreślony no chyba że faktycznie masz lojalkę. Natomiast tobie plan ten u Ciebie pozostanie a w piśmie jest napisane że wycofane zostaną ze sprzedaży niektóre abonamentyczyli po 01.01.2013 nie będzie ich można zamówić. Dołożono również kilka pozycji, Jednak u Ciebie i innych abonentów nic nie ulegnie zmianie więc za zerwanie umowy TP może domagać się odszkodowania.

Pozdrawiam Arturos