2 dni temu znów zadzwoniła do mnie pani z infolinii i znów namawiała mnie do powrotu do tpsa
Przedstawiła mi taką "atrakcyjną" ofertę ; umowa na 12 m-cy neo+ do 10 Mb/s + VOIP +
livebox[opłata 10 zł/mc] - razem 109 zł/mc + 60 zł za aktywację
Grzecznie podziękowałem .....
W piątek 5 X znów do mnie zadzwoniła konsultantka i namawiała mnie do neo do 20 Mb/s+voip za 99 zł przy umowie na rok . Zgodziłem się na takie warunki i po tygodniu 12 X adzwoniłem na infolinię 801505505 , zapytałem czy mają tam odnotowaną w systemie moją sytuację , i kazało się że w "systemie" nie ma żadnej wzmianki o tym że ja tydzień wcześniej zgodziłem się na przejście z orange do tpsa . Czy więc oni wzyscy mnie okłamują czy ja coś robię źle
[ Dodano: 2012-10-21, 14:34 ]
Wreszcie w zeszły piątek trafiłem na kompetentnego konsultanta , nazywał się Gołota.
W środę 17X dostałem jużnową umowę na neostradę do 10 mega .
Do umowy jest dołączony aneks w którym piszą coś tam o nowym brzmieniu paragrafów dotyczących rejestracji usługi . I w tym aneksie wstawili moje imię i nazwisko i miejsce świadczenia usługi ...
gdzieś w Tuchowie na ulicy Mickiewicza 29D ..... Nawet nie wiem gdzie to jest ten Tuchów .Skontaktowałem się z panem Gołotą i obiecał przysłać poprawiony aneks z prawidłowym adresem .....
Uważam że po tym co ostatnio przeszłem ; telefony niekompetentnych konsultantów ,
błędy w aneksie, stracone na to nerwy i czas - należy mi się od szefów TPSA jakieś zadośćuczynienie .
Jeśli kierownictwo TPSA ma trochę honoru i kultury w prowadzeniu biznesu to prosiłbym ich o to by mi
przełączyli telefon stacjonarny i internet z ORANGE do TPSA teraz na początku listopada a nie dopiero w grudniu , bez jakichkolwiek karnych opłat za wcześniejsze zerwanie umowy .
Umowa na internet FREEDOM kończy mi się 25 listopada a na telefon orange stacjonarny - teraz za 4 dni czyli 25 października . Uważam więc że przełączenie mnie z początkiem listopada z orange do tpsa byłoby odpowiednią nagrodą , za ten ich bałagan i stracone nerwy .
Ciekawe czy ktoś z orange/tpsa się odezwie ?
Było ; siemens C 25 , siemens C 65 , motorola C 168 , SE T280I , Samsung D900I. SE HAZEL , PRESTIGIO 4500 , NOKIA 520 , LG G3S .
Teraz jest MOTO X PLAY