Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Wczoraj dostałem laptopa z modemem wszystko zainstalowałem jak trzeba status internetu połączony a internetu nie ma pali się czerwona lampa w modemie nie wiem o co chodzi
Być może Twoja karta nie jest aktywowana. Czy zakupywałes plus internet w punkcie czy otrzymałes po przez kuriera ? Jesli przez kuriera to cyz podupisywałes oświadczenie woli o aktywacji przed okresem 10 dni rezygnując z prawa do odstąpienia od umowy w okresie do 10 dni od jej podpisania ?
przez kuriera oświadczenia nie podpisywałem ale przy zamawianiu przez telefon pani powiedziała że jak dostane laptopa to internet już będzie, sądzę że jeszcze nie aktywowali tego internetu.
Zapewne tak, jeżeli nie podpisywałeś oświadczenia woli to aktywacja może mieć miejsce do 10 dni, zreguły jest to wcześniej, jeżeli nie jesteś pewien okresu oczekiwania na aktywację możesz potwierdizć szczególowe te informację po przez kontakt z BOK pod nr 2601 lub 601102601