• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #577241  autor: user_delete19
 24 sie 2012, 11:42
Gazeta Prawna opublikowałą dzisiaj wiadomość:

http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... _ceny.html
Efektem będzie spadek przychodów nawet o 60 mln zł. Dlatego firma w drugim półroczu ma agresywnie walczyć o rynek. – Mieliśmy już obniżki cen części oferty TP, nasza oferta będzie konkurencyjna, bo musi – zapowiada Mirosław Godlewski, prezes Netii. Szczegóły ujawni w poniedziałek.
Jak myślicie, co zaproponują? IMHO będzie to powielenie modelu 10-20-40-80 (mówię tutaj o bsa) i ceny może kilka PLN niższe, ale kosztem dłuższych umów.

#577266  autor: Ruben
 24 sie 2012, 13:01
wojciech pisze:Jak myślicie, co zaproponują?
Na innym portalu spotkałem się z informacją od czytelnika, że mają zaatakować rynek dla firm tj. internet BSA do 10Mb będzie w cenie 39,90pln/m-c netto i no limit za około 90pln/m-c netto.
Podobno mają ruszyć w najbliższy poniedziałek ale czy to sprawdzone informacje tego nie wiem.

#577407  autor: KR2615
 24 sie 2012, 20:51
Będę śledzić ich bloga. Oferta samej Netii jest bardzo ciekawa. Chętnie skusiłbym się na to 10mb gdyby nir to że nie mam ich kabli i muszę płacić drugie tyle za utrzymanie linii.