- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Z tego co się dowiedziałem, to spróbują kupić neostradę 2mega. jak z tym jeden miesiąc na próbę jest? Trzeba coś podpisywać? jak się wycofać?
Dowiedziałem się takiej rzeczy, że to okolica w której czy to 2mega czy 6 mega, to prędkości są zbliżone do 1mb. Podobno sąsiad kupił 6 mb, a działa tak jak 1 co miał wcześniej.
Pojęcie "działa tak samo" jest względne. Jak tylko przegląda strony to nie dziwne, że działa mu tak samo. Mi 6mb/s działa tak samo jak 512kb/s gdy słucham radia internetowego
. Bez podania parametrów linii z rutera i testów prędkości to sobie można prowadzić rozmowy w stylu "zabili mnie ale uciekłem". Poza tym zgłaszał to gdzieś? Może wcale nie zmienili mu prędkości w systemie (co się zdarza).
W chwili obecnej jeśli występują przeciążenia w jakimś rejonie to są one uwzględnione przy składaniu zamówienia. Jeśli zamówisz 20mb/s i linia na to pozwala a centrala jest przeciążona to zostaniesz o tym poinformowany i zmigrowany na niższą prędkość.

W chwili obecnej jeśli występują przeciążenia w jakimś rejonie to są one uwzględnione przy składaniu zamówienia. Jeśli zamówisz 20mb/s i linia na to pozwala a centrala jest przeciążona to zostaniesz o tym poinformowany i zmigrowany na niższą prędkość.