• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #555021  autor: msq2
 18 maja 2012, 22:35
Witam, w jakiej sieci najbardziej opłaca się mobilny internet do sporadycznego korzystania (w tej chwili jade na lejku w lubie to)
Dość sporadycznie korzystam , średnio 1 godzina dziennie przegladania internetu w operze (z opcja turbo)
Od razu wykreślam t-mobile z powodu słabego zasięgu u mnie w domu

#555023  autor: KC-KARLOS
 18 maja 2012, 22:43
msq2, Orange Free na kartę - kasa + bonus ważny przez rok.
Lubie To! w Play - lejek darmowy, chyba, że pokombinujesz z migracjami LT -> FRESH -> LT, wtedy zyskujesz darmową sesję netową 114 MB na szybszym necie, potem jest lejek.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#555030  autor: Sig
 18 maja 2012, 23:05
Orange Free na Kartę, możesz kupić sam na Allegro kartę z 6GB transferu ważnego rok z dostawą za 30 zł.
Ewentualnie sam możesz coś takiego przygotować, ale musiałbyś dołądowac kartę OFnK za 100 zł i potem sprzedać środki. NA tych kartach na Allegro po prostu już ktos to zrobił wcześniej.

[ Dodano: 2012-05-18, 23:07 ]
Jak sporadycznie, to jeszcze Lycamobile ma pakiet 300MB transferu za darmo, jak się doładuje telefon (nie sprawdzałem).
Napisałeś Opera, z opcją Turbo, zatem zakładam, że chodzi ci o internet do modemu, lub podłączyć telefon jako modem do komputera.

W sumie ja bym brał Orange, jak zasięg jest zadowalający, tani transfer, duży zapas.

No, chyba, że rozważysz i jestes w zasięgu darmowego Aero2.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.