• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #548517  autor: aster
 18 kwie 2012, 05:47
Jak to jest jak konsultant proponuje 24-letnią umowę i podaję cenę? Czy ta kwota będzie obowiązywała przez całe ten okres, czy jest tam jakiś ukryty wałek i cena niektórych elementów raptem skoczy w kolejnych miesiącach?
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, 10:15 przez aster, łącznie zmieniany 1 raz.

#548521  autor: zygikuleczka
 18 kwie 2012, 07:48
Nie wiem jak oni dokładnie z podwyżkami robią-tzn jak się zmienia cena dla wszystkich bo w umowie jest podana kwota rabatu jaki uzyskujesz. W związku z tym rabat jest liczony od aktualnej ceny danego pakietu. Przynajmniej ja to tak rozumiem.

ps. ja się nastawiałem też na 24 miesięczną ale chyba jednak wezmę coś na 12 miesięcy. Trochę wiecej zapłacę ale jakby mi sie odwidziało po jakimś czasie to rok jakoś przeboleje.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#548525  autor: Precelos
 18 kwie 2012, 08:40
to zalezy jaka cene podal jak np
65 zl za 2p to jest to cena na 1-3 miesiace pozniej np 130

Obrazek

#548562  autor: Vieslav
 18 kwie 2012, 11:24
O jaką promocję dokładnie ci chodzi?

#548807  autor: aster
 19 kwie 2012, 05:29
Chodzi o przedłużenie promocyjnych cen, bo w Asterze właśnie wyparowały wszelkie zniżki.

Jestem ciekaw jak będzie działał net od UPC, czy będzie miał podobne osiągi pod względem prędkości co Aster.

#548832  autor: BananowyChlopak
 19 kwie 2012, 10:02
Dam Ci dobrą radę - wybierz się w miare możliwości osobiście do ich punktu obsługi i poproś żeby Ci to wszystko wydrukowali i na spokojnie przeanalizuj.

Mój znajomy dał się wrobić tak w cyfrowy polsat. Koleś nagadał mu bzdur przez telefon, przyszła umowa a on bez zastanowienia podpisał. Okazało się po roku ze ma umowe na 3 lata zamiast na 12 miesięcy.

Z takimi rzeczami nie ma żartów, każdy by chciał szybko i sprawnie przez telefon ale rzeczywistość bywa bolesna :(

In music the passions enjoy themselves.

Najtańsze sprawdzone doładowania - eu-prepaid.com

#548858  autor: Vieslav
 19 kwie 2012, 11:50
BananowyChlopak pisze: Mój znajomy dał się wrobić tak w cyfrowy polsat.
Ale UPC to nie cyfrowy polsat. Poza tym tak jest, jak się słyszy tylko to, co się chce usłyszeć i nie czyta, co się podpisuje.
Promocje na stronie UPC są korzystne, domokrążcy mają jakieś inne oferty (tzn więcej gratisowych miesięcy), w punktach sprzedaży są oferty takie, jakie wiszą na większości przystanków i słupach :lol: . Tak w skrócie to oferty nieznacznie się różnią. Za to przedłużeniowe są często zupełnie inne.