Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
mam pytanie; skąd mogę wysyłać darmowe sms-y przez internet? (korzystam ze strony www plusa - sms oraz gadu-gadu) Może ktoś podać mi źrudło jeszcze jedno z którego mozna skorzystać?
MAM NUMER PLUSA I SMS-UJE NA PLUSA
Ostatnio zmieniony 12 lut 2006, 15:33 przez togom, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak trzeba miec aktywny numer w Orange. I mozna juz korzystac z multiboxa nawet podstawowa wersja jest bardzo ciekawa z 30 esami na month Smsy dochodza na wszystkie polskie sieci.
l3p pisze:No tak trzeba miec aktywny numer w Orange. I mozna juz korzystac z multiboxa nawet podstawowa wersja jest bardzo ciekawa z 30 esami na month Smsy dochodza na wszystkie polskie sieci.
Żeby korzystać z MB nie trzeba być użtkownikiem telefonu w Orange.
Z ORANGE MOŻESZ WYSYŁAS ESKI DO ORANGE, A JA CHCIAŁEM DO PLUSA
Z orange.pl wyślesz sms-y do wszystkich polskich sieci. Na 100%. Wiem, bo sam wysyłam do Plusa
l3p pisze:No tak trzeba miec aktywny numer w Orange. I mozna juz korzystac z multiboxa nawet podstawowa wersja jest bardzo ciekawa z 30 esami na month Smsy dochodza na wszystkie polskie sieci.
do wszystkich polskich sieci to mało powiedziane przez MultiBoxa można wysyłać SMSy nawet do zagranicznych sieci