• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #543198  autor: kotziriomote
 27 mar 2012, 11:25
Witam,
ponieważ wcześniej znalazłam tu fajną ofertę kiedy przedłużałam umowę w t-mobile, chciałam wpisać co otrzymałam przy przedłużeniu umowy z play online.
Cały czas miałam umowę na 12 mies., ostatnia oferta to: 14 gb limitu, nielimitowany transfer nocny, facebook itp. za darmo, 2 mb szybkości - za 49 zł/mies. Umowa kończy mi się 10 kwietnia, zadzwoniłam na infolinię, żeby sprawdzić co oferują - zaproponowano mi dokładnie to samo w takiej samej cenie. Powiedziałam, że taka oferta mnie niestety nie interesuje i zapytałam o adres do korespondencji, bo chcę przesłać rezygnację. Po "konsultacji z przełożonym" ;) pan zaproponował mi to samo co mam, ale za 50 % ceny standardowej (PlayOnline 69)- czyli 34,50 zł/mies., umowa oczywiście dalej na 12 miesięcy. Słowo klucz "rezygnacja", a taki zysk :D
Pozdrawiam, może komuś się przyda info ;)

Tylko raz jeden, aż do końca świata!