• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #531744  autor: elkanguro
 30 sty 2012, 23:09
Witam serdecznie,
który router z aktualnej oferty Orange najlepiej zakupić do prędkości 6Mb/s oraz WiFi? Netgear, Siemens czy ZTE?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#531767  autor: pakierhakierxd
 31 sty 2012, 00:20
Ja bym na twoim miejscu kupił coś lepszego sam mam tp linka TD-W8960N i jestem bardzo zadowolony,net jest na cały mój dom+połowa podwórka i jeszcze leci prawie do końca uliczki :)

Ja bym pewnie kupił Netgeara bo zte miałem modem na usb i miał kiepski zasięg,siemens to taka mało znana marka jeśli chodzi o routery wg mnie.

Pozdrawiam :)

#532476  autor: elkanguro
 03 lut 2012, 15:15
Pewnie bym i wziął TP-Linka (bo mam jednego przy Netii i działa bez zarzutu) ale przy nowej umowie w Orange jakiś sprzęt zakupić trzeba, bez się nie da. Więc jak już mam zapłacić 50zł za router od nich to dodatkowo TP-Linka kupować nie będę.

Też mi się wydawało, że ten Netgear będzie najlepszy tyle tylko, że problem z jego dostępnością. Albo nie ma, albo jest w zestawie z modemem 3G ale dostępny tylko przy umowie na rok (a tam wyższe ceny abonamentu).

Więc jeśli by mi pozostała jedynie możliwość wyboru pomiędzy ZTE ZXV10 W300 a Siemensem Gigaset 504 AG, to który?

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#532479  autor: pakierhakierxd
 03 lut 2012, 15:24
W tym wypadku bym chyba wziął siemensa ponieważ jest droższy na allegro i mniej go jest może to oznacza że ludziom dobrze działa i nie chcą się pozbywać :),parametry obu identyczne :]

Pozdrawiam :)