• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #525917  autor: janek1212
 04 sty 2012, 13:40
Witam, przedłużał ktoś niedawno umowę w play-u? Patrzę właśnie na oferty dla nowych klientów i klientów którzy chcą przedłużyć umowę i nie ma żadnej różnicy. Umowa kończy mi się w kwietniu więc teoretycznie za miesiąc mogę już przedłużać, ale tak patrząc na tą ofertę to chyba w kulki sobie lecą. Dostał ktoś jakąś lepszą umowę niż ta co jest na stronie?

#526271  autor: jerrybordelais
 05 sty 2012, 21:17
Ja na stronie widzę, że jest różnica 10 zł na abonamencie dodatkowo dla przedłużających są tańsze modemy.

#526374  autor: simon.m
 06 sty 2012, 15:25
a ja polecam wysłać pismo z rezygnacją i czekać na telefon. zaproponowali mi o 40% większy limit i 20% niższy rachunek jeśli zdecyduję się przedłużyć (bez nowego modemu). a na nowe warunki nie musiałem czekać do października, tylko weszły w życie już od lipca.