• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#519321  autor: user_delete19
 01 gru 2011, 12:37
b00n pisze:wojciech, czyli telefon masz w TP, więc coś tutaj można zdziałać. Ja telefon i internet mam w Netii, do tego jestem na LLU,
Ach, czytając na szybko Twoj post założyłem, że coś w TP masz, skoro nagabywacze z tejże do Ciebie dzwonią...

W sumie głupota, że netia nie może wywalczyć przełączenia sama z siebie... Też to od tej strony przerabiałem i w końcu się wkurzyłem i napisałem do TP która w sumie nie miała żadnych przesłanek do przełączenia (miałem tylko telefon) i... później się okazało, że potraktowali to jako 'preludium' do podłączenia mnie do neo... trochę byli zdziwieni, że już mam internet, ale jakoś to przełknęli ;)