• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #516817  autor: alkonauta
 20 lis 2011, 17:58
Play lubi ukrywac promocje. Oto przypadkiem znaleziony link do (niestety) nieaktualnej juz promocji.
LINK

A tak swoja droga czy na play domowy zawsze sms przychodzi w formie glosowej? Mam zwykla sluchawke komorkowa, nie jakas tam bramke wiec jestem zdziwiony.

#516978  autor: poziom
 21 lis 2011, 08:53
O proszę, tyle mógłbym zapłacić za posiadanie nr stacjonarnego, nawet bez tych minut. Szkoda że nie dadzą możliwości wykupienia takiego nr. np. do prepaid'a czy abo.

#516986  autor: maniek
 21 lis 2011, 10:14
Ta promocja wcale nie była ukrywana przez operatora. Fakt, że nie było reklam w tv (z drugiej strony po co reklamować niskie abo jak można wyższe a czas w tv kosztuje).

#516987  autor: poziom
 21 lis 2011, 10:16
Żaden portal o niej nie pisał, nie było jej na stronie operatora - chyba że coś przeoczyłem...
Nawet google milczy i tylko na telepolis widzę odniesienie do tego abo.