Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Play lubi ukrywac promocje. Oto przypadkiem znaleziony link do (niestety) nieaktualnej juz promocji. LINK
A tak swoja droga czy na play domowy zawsze sms przychodzi w formie glosowej? Mam zwykla sluchawke komorkowa, nie jakas tam bramke wiec jestem zdziwiony.
O proszę, tyle mógłbym zapłacić za posiadanie nr stacjonarnego, nawet bez tych minut. Szkoda że nie dadzą możliwości wykupienia takiego nr. np. do prepaid'a czy abo.
Ta promocja wcale nie była ukrywana przez operatora. Fakt, że nie było reklam w tv (z drugiej strony po co reklamować niskie abo jak można wyższe a czas w tv kosztuje).
Żaden portal o niej nie pisał, nie było jej na stronie operatora - chyba że coś przeoczyłem...
Nawet google milczy i tylko na telepolis widzę odniesienie do tego abo.