Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam mam taki problem posiadam internet w neostradzie z telewizją czyli internet plus usługa tv.Ta umowa się nie bawem kończy ale mam podpisaną jeszcze jedną umowę na pakiety telewizyjne do tej usługi na jeszcze rok i mam pytanie jeśli zerwę tą umowę na internet+usługę tv to ta umowa na pakiety dodatkowe automatycznie się zerwie? bo przeciez jak zerwę tą umowę to muszę oddać liveboxa i dekoder.To nie będę mógł oglądać tych pakietów więc dlaczego miał bym za nie płacić.Lub ewentualnie tak że gdy zerwę tą umowę na internet+tv a pakiety mi nie będą chodzić prawidłowo to można złożyć wymówienie ponieważ nie mam zamiaru płacić za coś co nie działa?...pomocy
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 23:08 przez mocko123, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzwonią do mnie codziennie z neostrady bo powiedziałem że nie będę przedłużał neostrady i proponują mi różne promocjie itd.
I dziś się właśnie o to spytałem to powiedział mi tak że mogę zerwać tą umowę internet+usługa tv.Wtedy będe musiał oddać liveboxa i dekoder.A za ta pakiety przez rok będe musiał jeszcze płacić ale oglądać nie będę mógł.Chyba że zerwę tą umowę wtedy będę płacił karę.To co mam zrobić wypowiedzenie a zerwanie to to samo?
Czy będę mógł wypowiedzieć umowę bez ponoszenia kosztów
w taki sposób że napiszę że nie mam przyjemności płacić za te usługi ponieważ nie działają prawidłowo a onie przecież nie będą mogli mi tego zapewnic bo zabiorą mi dekoder i liveboxa.
@mocko123 zobowiązałeś się, że będziesz jeszcze przez rok korzystał z pakietów tv, więc zrywając umowę poniesiesz karę. Jedyne rozwiązanie, żeby jej nie płacić to przedłużenie neo+tv na 12mc