• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #509939  autor: lambas
 19 paź 2011, 15:01
Witam,

Potrzebuję jakiejś oferty która umożliwiała by dzwonienie przez internet na telefony stacjonarne.
Wiem że jest oferta skype za 20zł miesięcznie z tym że z tego co wiem oni mają ograniczenie 50 numerów dziennie, a ja potrzebuje czegoś żebym mógł chociaż 150-200 połączeń wykonać do różnych numerów na dzień. Prosze o pomoc.

#510012  autor: kerim36
 19 paź 2011, 18:06
zapoznaj sie z betamaxem - tak w zaleznosci od voipa z ich grupy jakiego wybierzesz to daja pakiet minut do wykorzystania przez kilka miesiecy

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#510077  autor: lambas
 19 paź 2011, 21:16
cos jeszcze ktos podpowie?

#510090  autor: slawekt
 19 paź 2011, 21:43
lambas pisze:cos jeszcze ktos podpowie?
Nie napisałeś na jakie stacjonarne chcesz dzwonić, zakładam że na polskie.
Niestety takich ilości połączeń dziennie przez internet za pomocą klasycznego VOiP'a, trudno będzie ogarnąć w rozsądnej cenie... :-(
Sądząc po ilości połączeń dziennie, to nie chodzi raczej o towarzyskie pogaduszki.
Jeżeli to możliwe zainteresuj się abonamentem Play dla Firm, tam połączenia na stacjonarne są za darmo (tzn. w cenie abonamentu).
I dodatkowo można dzwonić też z komputera przez internet, za pomocą usługi Teleplay (jeżeli na tym Ci koniecznie zależy).
http://tele.play.pl/

#510222  autor: lambas
 20 paź 2011, 14:57
chodzi mi na stacjonarne Polskie 150-200 numerow dziennie po kilka tylko minut

#510226  autor: Maniek99
 20 paź 2011, 14:59
Takie wątki powinny być od razu kasowane.
Poco pomagacie naganiaczom?

#510270  autor: lambas
 20 paź 2011, 17:37
komu? kasowane to powinny byc twoje posty bo nic nie wnosza do tematu wiec spam

#510273  autor: Maniek99
 20 paź 2011, 17:50
Bo ty oczywiście będziesz dzwonił do 200 znajomych dziennie, ciekawe...

#510280  autor: Sig
 20 paź 2011, 18:27
Pytającemu jak nic chodzi o jakąś telesprzedaż, bo przy normalnym użytkowaniu nie jest wykonalne dojście do limitów "cywilnych" ofert. Radziłbym zainteresować ofertą dla firm operatorów VoIP (pierwsza myśl - Freeconet). Alternatywą jest naciąganie zasad i żonglowanie różnymi kontami ofert dla klientów indywidulanych... Co kto lubi, nie jest to wygodne, ale może być tańsze.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.