• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #505344  autor: Chris
 26 wrz 2011, 13:08
W piątek z numeru 224855380 zadzwoniła do mnie Janina Magnetofon i poinformowała mnie, że czeka na mnie BARDZO PILNA WIADOMOŚĆ GŁOSOWA i żeby ją odsłuchać mam pilnie zadzwonić na jakiś numer (akurat nie miałem przy sobie nic dopisania, więc numeru nie zapisałem).
Czy ktoś z Was wie, kto to mógł dzwonić i na czym przekręt polega?

#505439  autor: Vieslav
 26 wrz 2011, 20:50
Numer, na który masz zadzwonić zapewne jest premium rate i zapłacisz niezłą sumę za połączenie. To jest telefon z reklamą, nic nie zrobisz oprócz zignorowania tego faktu.

#505697  autor: perez
 28 wrz 2011, 14:56
Ja codziennie mam jakiś 'ważne' wiadomości do odsłuchania albo super 'nagrody' do wygrania. Ehh...

#505825  autor: Chris
 29 wrz 2011, 00:03
Ja co kilka dni mam zaproszenie na prezentację (najczęściej wyrobów z wełny), ale z zaproszeniem do odsłuchania nagranej wiadomości, wcześniej się jeszcze nie spotkałem.