Witam
Kończy mi sie umowa na internet UPC dostalem emila od firmy
Uprzejmie informujemy, że zbliża się koniec promocji na usługi UPC. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy kilka atrakcyjnych propozycji, aby mogli Państwo nadal cieszyć się naszymi usługami na korzystnych warunkach.
Postanowilem zadzwonic i sie dowiedziec co takiego firma przygotowala dla swojego stalego klienta... obecnie mam
15Mb/s i place za to 65zł konsultant stwierdzil ze oferta 15Mb/s jest juz nie dostepna i ze moze mi zaproponowac wiekszy lub mniejszy przesyl danych... 15Mb/s to dla mnie za duzo wiec poprosilem o cos mniejszego na co konsultant mi zaproponowal
10Mb/s za 62zl
Jestem calkowicie w szoku... nie dosc ze jestem ich stalym klientem to mi proponuja zdecydowanie gorsza oferte niz ta co mialem do tej pory oczywiscie powiedzialem ze puki co sie nie zgadzam pytanie śmiac sie czy plakac??? naprawde nic innego nie mozna wyciagnac???
Ps orientuje sie ktos przy okazji w cenach w konkurencji? mieszkam w krakowie mam wszystkich dostawcow w bloku (tp netia aster upc ghnet) do tego operatorzy komorkowi interesuja mnie tylko oferty stalego lacza najlepiej ok 10Mb/s
14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-
Nokia 33310--> Mitsubishi Trium

--> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6