• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #477323  autor: Vieslav
 22 maja 2011, 17:33
Jako, że na dniach kończy mi się umowa z Dialogiem szukam innego operatora. Dialog rozczarowuje mnie historycznymi ofertami. Obecnie płacę: 60zł za darmowe wieczory + 3,68zł za CLIP + około 10zł dodatkowo za połączenia między północą a 18, gdy darmowe minuty nie obowiązują oraz za połączenia z komórkami. W planach mam przejście do Netii (po niewielkich trudnościach tutaj opisywanych :-) ) na plan non stop za 59,90 zł + CLIP za 3,68zł. Połączenia z komórkami są bardzo tanie w porównaniu z tym co mam obecnie (8-18 84gr, 18-8 64gr). Zastanawiam się, czy nie ma jakiejś alternatywy. Myślę, że 1000 minut wystarczy mi spokojnie, na mniej boje się decydować - są miesiące, gdy ze stacjonarnego wydzwania się 60 minut, są i takie, gdy dochodzi do 800 minut. Jestem w stanie zapłacić 60zł (Netia jest tutaj punktem odniesienia) +- CLIP i ACR. Obowiązkowo tanie połączenia z komórkami (takie również wykonuje z domowego). Czy jest jakiś operator WLR, który zaoferuje mi korzystniejsze warunki niż Netia? Podkreślam, że mam ADSLa na tym numerze, więc żadne pleje, GSMy i VOIPy mnie nie interesują.

#477535  autor: simon.m
 23 maja 2011, 20:47
a myślałeś nad tp? http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/tel ... NaCodzien/
600min na stacjonarne i do niektórych krajów na całą dobę + 60min na 2 komórki, po tym 32gr/min na kom. umowa 24mc
clip 3mc gratis, później 3+vat